| Referências: |
Bibliografia
1. GONÇALVES, Lúcio Carlos; BORGES, Iran; FERREIRA, Pedro Dias Sales. Alimentação de Gado de Leite, FEPMVZ- Editora Belo Horizonte, 2009. 412p.
1. VALADARES FILHO, S. C.; MAGALHÃES, K. A.; ROCHA JUNIOR, V. R.; et al. Tabelas brasileiras de composição de alimentos para bovinos. 2. Ed, Viçosa, MG: Universidade Federal de Viçosa, 2006, 300p.
2. SILVA, D. J.; QUEIROZ, A. C. Análise de alimentos: métodos químicos e biológicos. 3. Ed. Viçosa, MG: Universidade Federal de Viçosa, 2002, 235p.
3. ANDRIGUETTO, J.M. et al. Nutrição Animal. São Paulo: Nobel, 1982. 395p.
4. Ellis, A.D.; Hill, J. Nutritional physiology of the horse, Nottinghan, Nottinghan University Press, 2005, 361p
5. Geor, R.J.; Harris, P.A.; Coenen, M. Equine applied and clinical nutrition: health, welfare and performance, Elsevier, 2013, 679p.
6. NUTRIENT requirements of horses, Washington: National Academy Press, 2007, 6. Ed, 341p
7. Frape, D. Equine Nutrition and Feeding, Wiley-Blackwell, United Kingdom, 4th ED, 2010, 498p.
8. Martin- Rosset, W. Equine nutrition, INRA nutrient requirements, recommended allowances and feed tables. Wageningen Academy Press, Netherland, 1th Ed, 2015. 696p.
PERÍODICOS CIENTÍFICOS:
Animal; Animal Feed Science and Technology; Animal Science; Annales de Zootechnie; Arquivos Bras. Med. Veterinária e Zootecnia; Journal of Animal Science; Journal of Nutrition; Journal Animal Physiol. and Animal Nutrition; Journal of Equine Science; Journal of Equine Veterinary Science; Canadian Journal of Animal Science; Equine Veterinary Journal; Livestock Production Science; Pferdeheikunde; Productions Animales; Revista Brasileira de Zootecnia. |