Referências: |
Bibliografia
1. KAPS, M.; LAMBERSON, W. Biostatistics for animal science. CABI, 2004.
2. PIMENTEL GOMES, F. Curso de estatística experimental. 14. ed. São Paulo: Nobel, 2000. 467 p.
3. SAMPAIO, I. B. M. Estatística aplicada à experimentação animal. 2 ed. Belo Horizonte: FEPMVZ, 2002. 265p.
4. VIEIRA, S. Estatística experimental. 2. ed. São Paulo: Atlas, 1999. 185 p.
5. VIEIRA, S. Análise de variância (ANOVA). São Paulo: Atlas, 2006. 204 p.
6. SANTOS, L.S.; HTOO, J.K.; FRACAROLI, C.; SILVA, W.C.; GOBI, J.P.; VEIRA, A.M.; BARBOSA, N.A.A.; HAUSCHILD, L. Bioavailability of di-peptide dl -methionyl- dl -methionine in comparison to dl -methionine in weaned and growing pigs. Animal Feed Science and Technology, v. 241, p. 94-101, 2018.
7. LITTELL, R.; HENRY, P.R.; LEWIS, A.J.; AMMERMAN, C.B. Estimation of relative bioavailability of nutrients using SAS procedures. Journal of Animal Science 75(10): 2672-2683, 1997.
PERÍODICOS CIENTÍFICOS E OUTROS:
Revista Brasileira de Zootecnia, Pesquisa Agropecuária Brasileira, Biometrics, Journal of the Royal Statistical Society, Journal of the American Statistical Association, Journal of Applied Statistics, Journal of Animal Science, Animal Feed Science and Technology, Livestock Science, Animal |